Welkom in Frankrijk! Misschien wel een van de meest diverse vakantielanden van Europa. De warme Middellandse Zee en de indrukwekkende Alpen, romantische steden en rijke historie. En niet te vergeten het fantastische eten. Of eigenlijk de ontbijtjes met verse baguettes en pain au chocolat. Ben je op zoek naar outdoor activiteiten, zoals fietsen, wandelen en kajakken dan zit je in tijdens je hier ook zeker goed. Expeditie Europa kan niet wachten om het jullie te laten zien.

Gaaf voor de kids
Frankrijk, het klinkt misschien best wel dichtbij, maar wauw wat een cool land is dit zeg! Hou je van de zee en strand? Wist je dat ze in Frankrijk 2 duizend (deux mille!) kilometer strand hebben? Maak je op voor een heerlijke vakantie met de lekkerste stokbroodjes én croissantjes van Europa. Lekker klimmen en klauteren. Of zonnen en chillen. Van hoge bergen tot superleuke riviertjes en bossen om in te spelen. En van hele gave rotsen en heerlijke stranden tot de allermooiste blauwe zee. Leren surfen op vakantie? Hoe vet is dat?! Papa of mama ook op surfles? Alles kan. Vive la France!

Genieten voor de ouders
Frankrijk is, naast een van de beste vakantiebestemmingen voor de papa’s en mama’s, een ontzettend kindvriendelijk vakantieland. Het weer is in de zomer heel aangenaam, maar het voorjaar of najaar is ook goed vertoeven. De natuur is echt impressive. Je kunt met de kinderen lekker spartelen bij een riviertje of wanneer je liever een strandvakantie hebt, kun je ook kiezen voor de kust. Naast de vele campings zijn er ook genoeg kindvriendelijke kleinschalige accommodaties. De Franse keuken heeft weinig extra uitleg nodig. Simpelweg zalig. Vergeet de lekkere wijnen, geweldige landschappen en de altijd pittoreske dorpjes en pleintjes niet.