Thema’s

Onze reizen handig gesorteerd

 • Thema’s

Niet iedereen zoekt op bestemming. Misschien heb je wel totaal geen idee wat een land je te bieden heeft, maar weet je wel wat jullie echt leuk vinden. Daarom hebben we al een aantal thema’s bedacht om je op weg te helpen naar de perfecte vakantie. Hieronder vind je de thema’s. We hebben bij elk thema de leukste reizen gezet. Handig toch?

Winter & sneeuw

Voor de échte winterneuzen! Een ijskoud overzicht van wonderschone bestemmingen met precies de juiste ingrediënten: Sneeuw, sleetjes, knusse accommodaties. Asdembenemende landschappen. En natuurlijk ook haardvuur, de nodige flora & fauna en een goede dosis activiteit. Want de laarzen moeten aan kunnen!

Check de winterreizen

Zon & water

Voor de terraszitters en échte zwemmers! Een spetterend overzicht van geweldige reizen met precies de juiste mix van zwemmen, activiteiten, lazyness, wat te bekijken, een glijbaan én gezelligheid. En blijven smeren!

Bekijk de zon & spetter reizen

Actief & sportief

Voor de 'meemakers'! Een hyperactief overzicht van avontuurlijke bestemmingen met lekker veel te doen erin verpakt. Altijd met genoeg natuur en je dagelijkse portie activiteit. Want moe worden is ook uitrusten!

Ontdek de actieve reizen

Stoere expedities

Zijn jullie een stoere familie? Op zoek naar grote avonturen? Dan worden jullie heel blij van ons expeditie aanbod! Per trein naar de Poolcirkel, kanoën met walvissen of bergbeklimmen, niets is te gek. Uiteraard met het Expeditie Europa sausje er overheen, gewoon goed geregeld. Zelf spannende ideeën? Bel dan even. Wij kijken met je mee naar de mogelijkheden.

Bekijk de Expeditie reizen

Single parents

Voor de papa's of mama's die er alleen voor staan. Vakantie ook nog regelen? No stress! Hier vind je een paar met zorg samengestelde reizen waarin het vakantie is voor iedereen. Wij zorgen voor een programma vol leuke dingen en nog belangrijker: fijne accommodaties die niet zó groot zijn dat je niemand ontmoet en ook niet zó klein dat je steeds alleen zit. Genoeg mogelijkheden om gezellig ergens aan te schuiven, mensen te ontmoeten, maar niets te moeten. Goed te bereizen bestemmingen, dus niet persé die lange rit met drukke kids op de achterbank.
Lekker geregeld. Voor jou en de kids!

Naar reizen voor single parents

Waarom kiezen voor Expeditie Europa?

Gaaf voor de kids. Genieten voor de ouders. Gewoon goed geregeld.

 • groen

  Met oog voor de wereld.
  Dat vinden wij vanzelfsprekend.

 • stoer

  Op zoek naar een bijzondere gezinsreis?
  OK, gevonden!

 • voor en door families

  Tijd voor elkaar tijdens de leukste
  periode van het jaar.