Reizen & Corona

 • Reizen & Corona

update: 26 oktober 2021

Kan ik al een reis boeken?

Jazeker! Dat kan! Reizen naar bestemmingen met een gele of groene kleurcode kunnen wij op dit moment uitvoeren. Op de website Nederland wereldwijd kun je zien welk land welke kleurcode heeft en welke eventuele aanvullende maatregelen er gelden.

De komende periode

Dagelijks staan we in nauw contact met onze lokale partners. Tevens volgen wij uiteraard de richtlijnen van de overheidsinstanties, brancheverenigingen en RIVM. Wij houden scherp in de gaten welke landen opengaan voor internationale reizigers en welke eventuele maatregelen er gelden. Heb je vragen hierover neem dan even contact op.

Garantie op je reis

Het boeken van een zogeheten pakketreis via Expeditie Europa levert je veel voordelen op met betrekking tot zekerheid en eventuele annuleringsvoorwaarden. Expeditie Europa is lid van de brancheverenigingen ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Dat betekent dat je ervan verzekerd bent dat we eerlijke en transparante voorwaarden hanteren die zijn bepaald in samenspraak met de grootste consumentenorganisaties. Ook tijdens de reis staan wij 24/7 voor je klaar met support waar nodig.

Code oranje/rood?

Verandert voor (een van) jouw bestemming(en) vóór de vertrekdatum het reisadvies naar code oranje of rood (bron: Nederlands Ministerie van Buitenlandse Zaken) als gevolg van Corona? In dat geval annuleert Expeditie Europa de reis kosteloos (restitutie binnen 14 dagen). Het is natuurlijk ook mogelijk om de reis om te boeken naar een later tijdstip.

Reis geboekt en het reisadvies van jouw bestemming gaat naar oranje/rood, terwijl je er bent?

Wanneer je onverhoopt in deze vervelende situatie terecht zou komen, gaan wij natuurlijk aan de slag om jou te helpen. Wij assisteren bij de repatriëring en bij eventueel extra of aangepast verblijf als dit nodig is.

Waarom kiezen voor Expeditie Europa?

Gaaf voor de kids. Genieten voor de ouders. Gewoon goed geregeld.

 • groen

  Met oog voor de wereld.
  Dat vinden wij vanzelfsprekend.

 • stoer

  Op zoek naar een bijzondere gezinsreis?
  OK, gevonden!

 • voor en door families

  Tijd voor elkaar tijdens de leukste
  periode van het jaar.