Bulgarije

добре дошли in Bulgarijë!

Welkom in Bulgarije! Een bestemming van alles in één. Is actievelingen die houden van outdoor activiteiten, de omschrijving van jullie gezin, verken dan het binnenland van Bulgarije. Gaan jullie ogen stralen van een relax vakantie met zon, zee, strand en niet te vergeten aquaparken, dan in de kust aan de Zwart Zee jullie place to be. Liever als cultuursnuivers op pad naar de belangrijkste archeologische schatten, ook dat kan. Combineer je dit dan heb je hier je alles in één bestemming. O en hou je van wintersport? Zet dan Bulgarije ook maar op je lijstje! Nu het mooie, voor de papa’s en mama’s, Bulgarije is ook nog veel goedkoper dan andere bestemmingen aan de Middellandse Zee. Expeditie Europa kan niet wachten om het jullie te laten zien.

Gaaf voor de kids
Een bericht aan alle avonturiers; wist je dat Bulgarije voor een derde bestaat uit bergen en het land meer dan tweeduizend onontdekte grotten heeft die je kunt verkennen? 

Vakantie! Tijd voor coole watersporten, zandkastelen bouwen en lekker zwemmen in de zee. Aan de lange kust van de Zwarte Zee kun je veel plezier beleven aan het strand maar ben je toe aan actie? Roep dan; Aquapark! Glijden, glijden en nog eens glijden. Dolle pret in één van de vele aquaparken, wat denk je? Gaan met die banaan!

Genieten voor de ouders
Niet alleen alles in één, maar ook zeker alles voor iedereen! En daar komt jouw voordeel om de hoek omdat er in Bulgarije aan alle leeftijden wordt gedacht. Ik noem maar, vind jij het leuk om mee te glijden, lekker doen. Maar lig jij toch liever op dat ligbedje, te genieten van de zon, ook doen. Geen zorgen je kids vermaken zich wel en dus is het me-time!

Vlakbij Sofia is Plovdiv. Een kleine knusse stad wat lijkt op een openluchtmuseum. Ga op ontdekkingstocht want de stad heeft maar liefst 200 archeologische bezienswaardigheden waaronder het Oude Theater van Philippopolis. Dit eeuwenoude theater is één van de belangrijkste schatten uit de Romeinse tijd.

Ons reisaanbod naar Bulgarije voor 2022 volgt snel!